Învață să repari obiecte defectate alături de voluntari. Repair Café revine cu o nouă ediție

repair cafe
Foto: Facebook/Atelier 99

Te-ai gândit vreodată că ai putea să reparări obiectele stricate de acasă? Acum ai oportunitatea să înveți acest lucru alături de voluntari care te vor ghida în cadrul noii ediții Repair Café, care se va desfășura pe 20 august la Zpațiu.

„La un Repair Café totul ce se face se referă la repararea lucrurilor împreună. Aici facem un pas înapoi de la consumerismul nostru zilnic și readucem la viață dispozitivele și obiectele care s-au defectat”, spun organizatorii atelierului.

La Repair Café găsești instrumente pentru a repara practic orice obiect defect pe care îl poți aduce cu tine: dispozitive electrice de bucătărie sau casnice, căști, jucării și nu numai. De asemenea, aici găsești voluntari experți, cu abilități de a repara.

Vizitatorii își aduc obiectele defectate de acasă și împreună cu voluntarii experimentați încep să repare. Repararea este un proces continuu de învățare și dacă ai spirit de detectiv, te vei simți în apele tale aici. Dacă nu ai nimic de reparat, te poți bucura de o ceașcă de ceai sau cafea sau poți împărți lucrul de reparare cu altcineva.

Unde? Zpațiu, Atelierul de Artă în cadrul Muzeului Zemstvei, str. Strada Alexei Şciusev 103, Chișinău, Moldova.

Când? 20 august, de la 11.00 la 14.00.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente