(doc) USARB a anunțat rezultatele finale ale admiterii pentru primul tur

Admitere USARB
Foto: USARB

Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți a publicat rezultatele finale ale concursului de admitere la studii superioare de licență și de masterat. În listele finale se regăsesc doar acei studenți care au prezentat până pe 4 august actele în original.

Prin urmare, tinerii și tinerele care au fost admiși (admise) la studii cu achitarea taxei de stat sunt rugați (rugate) să achite contractul de studii în perioada 8-12 august.

Mai jos vă prezentăm rezultatele admiterii la USARB.

Ciclul I – Licență

— Studii cu frecvență.

— Studii cu frecvență redusă.

Ciclul II – Masterat

— Studii cu frecvență.

Vă amintim că USARB ocupă locul 5 în topul universităților din Moldova, potrivit raportului Webometrics (ediția de vară). De asemenea, în comparație cu ediția din ianuarie 2022, universitatea din Bălți a urcat 93 de trepte în clasamentul mondial. 

Dacă vrei să fii mereu conectat(ă) la știrile USARB, abonează-te la canalele de Telegram ale universității – USARB News și Admitere USARB – sau poți urmări toate evenimentele pe pagina de Facebook a acesteia.


Acest material a fost scris și redactat de echipa USARB. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente