A rămas fără permis de conducere, dar și-a făcut altul fals: Un ucrainean a făcut cale întoarsă de la frontieră, după ce a fost prins

Un șofer ucrainean a făcut cale întoarsă de la frontieră, pe motiv că folosea un permis de conducere falsificat, acesta riscă și cercetare penală pentru ilegalitatea comisă.

Foto: border.gov.md

Ieri, 4 august 2022, în punctul de trecere a frontierei Tudora, în fluxul de călători prezent pe sensul de intrare în Moldova, a fost identificată persoana dată – cetățean ucrainean de 29 de ani. Din primele cercetări a documentelor, polițiștii de frontieră au stabilit că permisul nu corespunde unui act autentic. La audieri, tânărul a confirmat că a apelat la persoane străine, găsite pe rețelele de socializare, să-și perfecteze permisul. Ar fi oferit pentru servicii 7000 hrivne. Motivul invocat de cetățean - documentul original i-a fost ridicat de către polițiștii ucraineni.

În continuare cazul este cercetat sub toate aspectele legale de către polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale EST.


Pub