Maia Sandu: „Mizăm pe talentul și munca lor”. Șefa statului a oferit diplome de onoare elevilor olimpici din țară

maia sandu (13)
Foto: Facebook/ Maia Sandu

Șefa statului, Maia Sandu, i-a salutat astăzi la președinție pe elevii care au obținut medalii de argint, de bronz și mențiuni de onoare la Olimpiadele Internaționale la matematică, fizică, chimie și biologie.

„I-am felicitat pentru aceste rezultate remarcabile, le-am urat succes și le-am spus că mizăm pe talentul și munca lor pentru a crește o nouă generație de profesioniști în Moldova, care să contribuie la dezvoltarea țării și să ne ajute să răspundem mai eficient provocărilor zilei de astăzi, dar și de viitor”, a menționat președinta.

Astfel, potrivit comunicatului, în semn de apreciere pentru munca, talentul și tenacitatea lor, dar și pentru promovarea imaginii țării noastre în lume, elevii olimpici au primit câte o diplomă de onoare. 

„Le mulțumesc încă o dată pentru energie și optimism și-i încurajez să nu cedeze în fața greutăților. Felicit, de asemenea, profesorii și părinții, pentru că au știut să descopere și să valorifice talentele acestor tineri și să le ofere îndrumarea de calitate de care au avut parte. Și, oriunde îi vor duce căile în viitor, îi așteptăm acasă pentru a construi împreună Moldova modernă pe care ne-o dorim cu toții”, a specificat Maia Sandu.

Mai jos, puteți vedea fotografii de la ceremonia de decernare a diplomelor.


Amintim că elevii din Republica Moldova au obținut medalii și distincții de onoarea în cadrul Olimpiadelor Internaționale de biologie, chimie, fizică, matematică și lingvistică.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente