image
Sursa foto: Telegram // IGSU al MAI al RM

Un bărbat, salvat de pompieri după ce a căzut într-un bazin fără apă

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost salvat de pompieri după ce a alunecat de pe o scară și a căzut într-un bazin fără apă cu adâncime de peste 2 metri, în timp ce încerca să-l curețe. Cazul a avut loc în seara zilei de ieri într-o gospodărie de pe strada Sitarului 9 din orășelul Codru al municipiului Chișinău.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 20:20. Potrivit primelor informații, în urma incidentului bărbatul a obținut traumatisme la picior și cap.

Ajunși la destinație medicii echipajului de urgență nu au putut să-i acorde ajutor, astfel a fost necesară intervenția pompierilor pentru a-l recupera.

Un echipaj al Detașamentului salvatori și pompieri din sectorul Centru a ajuns la fața locului și a imobilizat persoana traumatizată, reușind să-i ajute pe medici să coboare la victimă. În mai puțin de 10 minute bărbatul a primit îngrijirile medicale de rigoare.

În acest sens, salvatorii îndemnă oamenii să apeleze de urgență Serviciul 112 în cazul în care observă o situație de criză.

În ultimele 24 de ore angajații IGSU au intervenit în 36 situații de risc.

Noutăţile partenerilor

comentarii: