Anchetă și evaluări în sistemul preșcolar din capitală, după o denunț public de hărțuire de la o educatoare. Ceban: Nu cunosc cazul, dar am cerut tuturor implicare

Anchetă și evaluări în tot sistemul preșcolar din capitală. Despre asta a anunțat primarul capitale Ion Ceban după o scrisoare anonimă despre un caz de hărțuire a unei educatoare. Totodată, acesta susține că nu cunoaște despre ce caz este vorba. 

Foto: UNIMEDIA

„Am citit scrisoarea publică scrisă de către o educatoare. Deși se spune că aș cunoaște despre acest caz, nu știu despre ce este vorba și am solicitat tuturor responsabililor să se autosesizeze.

În acest caz rog ca doamna să vină la Primărie pentru a avea o discuție despre această situație.

De fiecare dată am spus public că voi interveni personal și voi ajuta să se facă toate procedurile legale către organele competente pentru a fi pedepsiți cei care încalcă legea și admit corupția ca o acțiune obișnuită, dar este nevoie de claritate.

La momentul actual, Direcția Educație este în proces de anchetare a cazului, dar ținând cont că nu este cunoscut numele petiționarei și nici date de contact, urmează să fie evaluat tot sistemul și să se stabilească unde a avut loc cazul și să intervenim conform cadrului legal”, a menționat Ion Ceban.

Scrisoare deschisă către primarul general al capitalei, Ion Ceban, o puteți vedea aici


Pub