Startup Students te invită la cel mai așteptat eveniment al verii „Startup Picnic”

Comunitatea „Startup Students” invită studenții la cel mai tare eveniment al sfârșitului verii „Startup Picnic”, parte a Programului „Startup Students”, care va avea loc în data de 6 august, în intervalul orelor 11:00 – 18:00, în curtea Tekwill.

Startup Picnic este dedicat studenților și vine să celebreze începerea noului an de studii într-o atmosferă degajată, dar motivațională, și își propune să adune în regim fizic peste 100 de studenți din cele 11 universități partenere ale programului.

În cadrul evenimentului, studenții vor avea ocazia să participe la o mulțime de activități de socializare, să interacționeze unii cu alții, dar și cu invitații speciali din lumea startupurilor, precum: Stas Balaur, Dmitrii Albot, Vlad Larin, Cătălina Plinschi, Carolina Frau etc. Totodată, participanții vor avea parte de o serie de surprize din partea organizatorilor și partenerilor: trotinete de la Bolt, show cu drone de la Dron Assistance, coveruri muzicale la chitară de la Eugen Păgînu, jocuri de masă și interactive, atmosferă incendiară și produse de la RedBull.

Startup Picnic va culmina cu sesiunea de socializare cu startupurile din R. Moldova, precum: Zeroqode, Smartest, Teleportravel, Clickschool și Startup Moldova, care ne va povesti despre ecosistemul de startupuri de la noi din țară. De asemenea, va fi prezentată agenda prealabilă a Programului „Startup Students” pentru anul de studii 2022-2023 și curiozități despre procesul de admitere la universitățile de top din țară, în special pentru cei indeciși.

Atenție, spațiul este limitat! De aceea la eveniment vor fi admise doar persoanele înregistrate, în limita locurilor disponibile. Completează formularul acum:  https://forms.gle/f8jBGS65jMEsbfkL6.

„Startup Picnic” este organizat de către Startup Students în cadrul Technovator, cu suportul partenerilor Tekwill, Efes Vitanta Moldova Brewery, Mixbook, OM, Bolt și Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (UNDP).

Partenerii academici ai Programului și evenimentului sunt Universitatea Tehnică A Moldovei, Universitatea de Stat din Moldova, Academia de Studii Economice din Moldova, Universitatea Liberă Internațională din Moldova, Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport, Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, Universitatea de Stat din Comrat, Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Cahul și Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți.

Mai multe detalii despre Startup Students pe: https://startupstudents.co/

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.