În luna august, la Tiraspol vor fi desfășurate activități de testare a sirenelor de avertizare 

sirene
Foto: bendery-ga.org

În perioada 8-26 august, în mai multe localități din Tiraspol vor răsuna sirene de avertizare. Acestea vor fi desfășurate în scopul realizării unor scurte testări pe acest teritoriu, anunță așa zisa administrație din Tighina. 

Potrivit informațiilor, în cel mai curând timp va fi testat sistemul de alerte cu sirene în localitatea Râbnița care va dura 60 de secunde, scrie așa zisa administrație locală.


Amintim că așa-numitul lider de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, a anulat codul roșu de alertă teroristă în Stânga Nistrului în data de 25 mai și a semnat noul ordin prin care se instituie „cod galben” pentru 15 zile.

În data de 8 iunie, acesta a prelungit starea de alertă cu încă 15 zile, după care, în data de 23 iunie, aceasta a fost prelungită până în data de 8 iulie.

Decizia respectivă prevede continuarea activității patrulelor formate din așa-numiții reprezentanți ai organelor de forță pe străzi, în piețe, la stadioane, în parcuri, în stații, în gări și în alte locuri aglomerate.

De asemenea, se efectuează verificări suplimentare a conductelor de gaz, a stațiilor de distribuție a gazelor „în vederea identificării posibilelor locuri de amplasare a dispozitivelor explozive”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente