‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 19 aprilie, 2024
13.9 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriCămara Fest - toate weekend-urile din august „vor avea gust”

Cămara Fest – toate weekend-urile din august „vor avea gust”

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

„Toate weekend-urile din august vor avea gust!” Despre aceasta ne asigură organizatorii târgului Cămara Fest de pe explanada parcului Alunelul.

În cele patru weekend-uri ale lunii august locuitorii capitalei sunt așteptați de zeci de producători autohtoni de pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

La târg vom putea găsi zmeură aromată de la Edineț, afine din satul Dolna, raionul Strășeni, mure din Teleșeu, Orhei, struguri dulci de la Ialoveni, dar și obiecte de artizanat, cum ar fi oalele modelate la Iurceni sau lemnul sculptat la Ungheni.

Nelipsite vor fi și legumele de sezon, așezonate cu brânză și caș proaspăt din lapte de oi, toate însoțite de „vinurile mari de la cramele mici”.

Târgurile sunt organizate de Federația Națională a Fermierilor din Moldova cu sprijinul Preturii Buiucani. Agrobiznes este partener media al evenimentului.

Evenimentele au menirea să sprijine micii producători autohtoni care se confruntă cu lipsa pieței de desfacere, dar și să aducă consumatorilor de la Chișinău produse pline de savoare, așa cum pot fi doar fructele și legumele moldovenești!

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›