Tot mai multe acte de vandalism sunt comise în Chișinău. Autoritățile, apel către cetățeni: „Nu treceți nepăsători când vedeți asemenea contravenții”

Mai multe acte de vandalism au fost sesizate în ultimul timp, începând cu cea de pe aleea centrală a parcului Valea Trandafirilor din sector și terminând cu subteranele din sector și Parcul „Sarmizegetusa” recent renovat, informează Pretura sectorului Botanica. 

Foto: facebook

Această postare este despre lipsa de bun simț, de acei 7 ani de acasă, despre indiferența care în final ne costă pe toți noi, contribuabilii, fiindcă anume din impozitele noastre – banii publici, sunt cumpărate, instalate, montate aceste bunuri, iar reabilitarea lor la fel ne costă!

Nu treceți nepăsători când vedeți asemenea contravenții, semnalați-le la Serviciul 112”, se arată într-o postare pe o rețea de socializare. 






Mai multe bănci au fost vandalizate în Parcul Valea Trandafirilor, Aleea Centrală. Imaginile au fost publicate de primarul capitalei, Ion Ceban pe o rețea de socializare.


Pub