Babuc, printre pasagerii blocați la Aeroportul Chișinău, după alertă cu bombă: „Ne-au permis să ieșim, dar nu putem merge mai departe”

Mai mulți pasagerii unei curse avia au rămas blocați în avion, din cauza alertei cu bombă. Printre ei, s-a numărat și ex-deputata PDM și fosta ministră a Culturii, Monica Babuc, care s-a plâns pe contul său de facebook. 

Foto: UNIMEDIA

„Ne sufocăm mai mult de o oră. Rămânem în nava București -Chișinău. Aterizat la 13.45. Nu e voie să funcționeze motoarele. De aceea ventilarea în salon lipsește. Aproape 100 de oameni. Fetița de jumătate de an din spate are noroc că stă cu părinții pe rândul cel mai aproape de ușa de la intrare în avion lăsată întredeschisă. Un zbor bun cu personal tare drăguț cum e de obicei la Tarom. Dar ne sufocam. 

E alertă cu bombă iar la Aeroportul Chișinau.Totuși, trebuie să ni se spună clar și raspicat ce s-a făcut pe tot parcursul acestor interminabile alerte cu bombă la Aeroport de către serviciile speciale ale RM că acestea să nu devină o rutină cu care trebuie să ne obișnuim?

Ori așteptam și pe aici vreun deces cauzat de stres ca în coloana interminabilă de tiruri de la Leușeni? Sau ne-am acoperit pentru totdeauna cu argumentul de fier al situației excepționale și îl folosim ca pe un colac de salvare în orice situație în care nu dăm dovadă de competență și capacitate? Sfârșit de iulie cu multe întrebări triste fără răspuns”, a scris fosta ministră.

Totodată, acesta a mai apărut cu o postare în care menționează că, „ne-au permis să ieșim din avion. Era imposibil să mai rămânem în interior, dar deocamdată nu putem merge mai departe”.

Astăzi, în jurul orei 12:40, activitatea Aeroportului Internațional Chișinău a fost perturbată de o nouă alertă de minare a acestuia.


Pub