Universitatea „B. P. Hașdeu” din Cahul – viitorul tinerilor specialiști

Astăzi faceți cunoștință cu Liliana Grosu, decană a Facultății de Științe Umaniste și Pedagogice din cadrul Universității de Stat „B.P.Hașdeu” din Cahul. Activează în această instituție de 14 ani. Spune că această universitate i-a oferit șansele de a se dezvolta din punct de vedere profesional, de a se manifesta în diferite activități, și de a contribui la ceea ce numim „educație de calitate”.

„Educația este un pilon fundamental în dezvoltarea societății și în ceea ce privește calitatea vieții. De aceea, cred că a veni la universitate, înseamnă a face un pas spre viitor, iar acesta este asigurat de o educație de calitate. Iar USC, prin faptul că lucrează asupra performanței, competenței, eficienței, poate să realizeze acest obiectiv. Poate să contribuie la realizarea viitorilor studenți. Prin faptul că asigură spații standardizate la nivel european, că dispune de cadre didactice specializate, cred că poate asigura un viitor tinerilor specialiști, pentru ca aceștia să se încadreze în câmpul muncii.

Cred că studenții de la USC au oportunități diferite față de alți studenți. Ei sunt unici în felul lor, au oportunitatea de a fi cunoscuți și de a se face vizibili în spațiul local, dar și la nivel național. Avem studenți care au plecat peste hotare pentru a se afirma, dar s-au întors în țară cu proiecte și perspective noi, atât în planul educațional, cât și cel cultural, în general. Tinerii care absolvesc universitatea noastră sunt cei care se pot afirma oriunde. Ei pot promova valorile cu adevărat autentice din spațiul local”, menționează Liliana Grosu.

Alege specialitatea care te reprezintă și fii student la tine #ACASĂ, alege #USC!

Pentru mai multe detalii  puteți accesa site-ul universității sau puteți suna la
numărul de telefon:  +(373-299) 2-24-81

Alte date de contact ale Universității „B.P.Hașdeu” din Cahul:


Acest articol este realizat în cadrul proiectului „Consolidarea capacităților
instituționale de comunicare a Universității de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul. Acesta se desfășoară cu suportul Proiectului „Eu4Moldova: Startup City Cahul” implementat de ATIC, cu asistența financiară a Uniunii Europene în parteneriat cu Suedia. Conținutul acestui material reprezintă opinia exclusivă a autorului și nu reflectă neapărat poziția finanțatorilor.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.