O mașină a Poliției de Frontieră, implicată într-un accident, la Cahul. Polițistul a pierdut controlul volanului și a lovit un alt automobil

Un echipaj al Poliției de Frontieră din cadrul Direcției regionale SUD a fost implicat într-un accident rutier. Cazul a fost înregistrat ieri seara, în timpul deplasării în scop de serviciu, din mun. Cahul spre punctul de trecere a frontierei Giurgiulești-Reni.

Foto: IGPF

„Din cauza traseului umed, angajatul instituției nu s-a isprăvit cu ghidajul mașinii de serviciu și a tamponat un alt mijloc de transport, aflat în trafic. La fața locului a fost solicitată intervenția Poliției, pentru documentarea accidentului rutier”, se menționează într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Persoane traumate nu au fost. Totodată, în urma testării cu etilotestul în aerul expirat și prelevării probelor biologice, a rezultat 0,00 mg/l alcool.

Pe acest caz va fi inițiată o anchetă de serviciu, pentru stabilirea circumstanțelor accidentului rutier și persoana vinovată de producerea acestuia, în vederea recuperării prejudiciului cauzat.


Pub