Universitatea „B.P. Hasdeu” din Cahul reprezintă viitorul tinerilor specialiști

Universitatea „B.P. Hasdeu” din Cahul
Foto: Universitatea „B.P. Hasdeu” din Cahul

Astăzi faceți cunoștință cu Liliana Grosu, decană a Facultății de Științe Umaniste și Pedagogice din cadrul Universității de Stat „B.P. Hasdeu” din Cahul. Activează în această instituție de 14 ani, și spune că această universitate i-a oferit șansele de a se dezvolta din punct de vedere profesional, de a se manifesta în diferite activități, și de a contribui la ceea ce numim „educație de calitate”.

„Educația este un pilon fundamental în dezvoltarea societății și în ceea ce privește calitatea vieții. De aceea cred că a veni la universitate, înseamnă a face un pas spre viitor, iar acesta este asigurat de o educație de calitate. Iar USC, prin faptul că lucrează asupra performanței, competenței, eficienței, poate să realizeze acest obiectiv și să contribuie la realizarea viitorilor studenți. Prin faptul că asigură spații standardizate la nivel european, că dispune de cadre didactice specializate, cred că poate asigura un viitor tinerilor specialiști, pentru ca aceștia să se încadreze în câmpul muncii.

Cred că studenții de la USC au oportunități diferite față de alți studenți, sunt unici în felul lor, au oportunitatea de a fi cunoscuți și de a se face vizibili în spațiul local, dar și la nivel național. Avem studenți care au plecat peste hotare pentru a se afirma, dar s-au întors în țară cu proiecte și perspective noi atât în planul educațional cât și cel cultural în general. Tinerii care absolvesc universitatea noastră, sunt cei care se pot afirma oriunde și pot promova valorile cu adevărat autentice din spațiul local.”, menționează Liliana Grosu.

Alege specialitatea care te reprezintă și fii student(ă) la tine #ACASĂ, alege #USC!

Pentru mai multe detalii  puteți accesa site-ul universității, sau puteți suna la numărul de telefon:  +(373-299) 2-24-81   

Alte date de contact ale Universității „B.P. Hasdeu” din Cahul:
# Adresa de e-mail
# Pagina de facebook 
# LinkedIn 
# Pagina de instagram 
# Tiktok 

*Acest articol este realizat în cadrul proiectului „Consolidarea capacităților instituționale de comunicare a Universității de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul, ce se desfășoară cu suportul Proiectului „Eu4Moldova: Startup City Cahul” implementat de ATIC, cu asistența financiară a Uniunii Europene în parteneriat cu Suedia. Conținutul acestui material reprezintă opinia exclusivă a autorului și nu reflectă neapărat poziția finanțatorilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente