(doc) În Chișinău vor fi organizate târguri de caritate și de vechituri! Când și unde vor fi amplasate acestea

targ-mestesugaresc-ploiesti-1024×765
Foto: primarph.ro

Primăria Municipiului Chișinău a aprobat un calendar-cadru al Târgurilor de caritate și de vechituri pentru anul 2022, cu scopul susținerii persoanelor social-vulnerabile și a proiectelor de caritate.

O dispoziție în acest sens a fost emisă vineri de către municipalitate. 

Conform documentului, organizarea târgurilor de caritate este permisă organizațiilor necomerciale, indiferent de forma de organizare, iar organizarea târgurilor de vechituri este permisă grupurilor de persoane fizice pe teritoriul orașului Chișinău, conform perioadei și locației stabilite în Calendarul-cadru.

Preturile de sector vor stabili locurile de organizare a târgurilor planificate, conform Calendarului-cadru, vor recepționa cererile de la organizatori și vor stabili condițiile de organizare și desfășurare a târgurilor de caritate și de vechituri planificate.

De asemenea, preturile vor asigura informarea locuitorilor capitalei, prin intermediul resurselor disponibile, de comun cu organizatorii de evenimente, referitor la târgurile organizate pe teritoriul administrat, perioada organizării, condițiile de participare și tematica. Mai mult, vor informa organizatorii referitor la măsurile de prevenire și diminuare a răspândirii virusului COVID-19. 

Calendarul și locațiile târgurilor pot fi văzute în documentul anexat mai jos.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente