CSP dă skip la o nouă ședință, din lipsă de cvorum: Sesizarea privind „pretinse acțiuni ilegale comise de Stoianoglo” rămâne în aer

Ședința Consiliului Superior al Procurorilor, care urma să aibă loc astăzi, a fost amânată din nou. Potrivit unui comunicat emis de instituție, convocarea ședinței nu a fost posibilă din lipsă de cvorum.

Foto: UNIMEDIA

Informația privind desfășurarea următoarei ședințe a Consiliului Superior al Procurorilor va fi comunicată ulterior și agenda acesteia va fi plasată pe pagina oficială www.csp.md cu cel puțin 2 zile lucrătoare înainte de data evenimentului.

Potrivit legii, ședințele Consiliului Superior al Procurorilor sunt deliberative dacă la acestea participă, cel puțin, opt membri (art. 77 alin.(4) din Legea nr. 3/2016 cu privire la Procuratură).

Vinerea trecută CSP a amânat ședința din lipsă de cvorum. Aceștia urmau să examineze mai multe subiecte, printre care și sesizarea procurorului Victor Furtuna cu privire la pretinse acțiuni ilegale ale Procurorului General, Alexandr Stoianoglo.


Pub