(video) Voronin, motiv de dezbateri în Parlament: Furculiță i-a luat apărarea, iar Grosu l-a numit „tata mafiei”

Vladimir Voronin a ajuns astăzi în Parlament motiv de dispută. Deputatul BCS, Corneliu Furculiță, i-a luat apărarea după un comentariu făcut de Igor Grosu și a spus că „trebuie apreciat pentru tot ce a făcut pe parcursul anilor. „Aveți respect față de unele personalități care au adus un aport pentru consolidarea Republicii Moldova”, a spus deputatul. Asta după ce Igor Grosu a spus că se aștepta ca Voronin să dea o apreciere, după ce a fost întrebat despre poziția față de războiul din Ucraina. Igor Grosu a venit cu replică.

Foto: colaj

„Dacă țineți minte momentul când până a venit în calitate de președinte, mulți mergeam cu întrebări la așa-numiții oameni în lege și primeam mai des refuzuri și ne trimiteau la hoții în lege.

Vreau să îi spun mulțumiri pentru că s-a răfuit cu toți acei hoți și după el litigiile se hotărau cu oamenii legii”, a spus Furculiță.

„Vreau să vă spun că după aia era un banc în Moldova - Muncea doar unul. Numai Oleg săracul a muncit și să nu intrăm în polemică ce pleiadă de specimene a adus. Toți bandiții i-a adus în politică. O să intre în istorie ca tata mafiei”, a replicat Grosu.



Pub