„Startup Weekend” revine în formatul offline ca în vremurile bune! Cum poți participa la eveniment

startup weeknd
Foto: Startup Weekend Moldova

70 de participanți, împreună cu mentori internaționali și un desemnat de Techstars se vor reuni în perioada 16-18 septembrie pentru a construi startup-uri în 54 de ore.

Doar primele 20 de bilete vor fi vândute la prețul Early Bird de 35 USD, iar celelalte 30 de bilete la prețul standard de 50 USD.

Tot ce trebuie să știți despre „Techstars Startup Weekend

Pentru a participa la eveniment trebuie să cumpărați un bilet. Au mai rămas doar 16 bilete la prețul early bird. Puteți procura unul de pe pagina evenimentului.

Evenimentul se va desfășura în limba engleză, așa că trebuie să aveți o bună cunoaștere a limbii.

Organizatorii intenționează să adunăm în jur de 70 de participanți. Poți să te înregistrezi împreună cu prietenii tăi sau să găsești o echipă la eveniment.

Nu există o temă specifică pentru eveniment. Soluțiile pe care le veți dezvolta pot fi dintr-o gamă largă de domenii, fără limitări, atâta timp cât au o bază tehnologică.

Prezentarea finală, în ziua III, se va face în fața unui juriu internațional format din investitori și fonduri cu capital de risc.

Locația evenimentului este Vadul lui Vodă. Prețul biletului acoperă cheltuielile de călătorie, cazare și masă.

Dacă aveți întrebări despre eveniment, puteți scrie organizatorilor un mesaj pe această pagină de Facebook sau la adresa de e-mail [email protected].

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente