(video) PSRM au protestat în fața Parlamentului: „Jos Maia Sandu, jos Guvernul!”

Membri și simpatizanți ai Partidului Socialiștilor din Moldova au protestat astăzi, 28 iulie,  în fața sediului Parlamentului împotriva actualei guvernări. Oamenii au adus cu ei pancarte cu mesaje: „Jos Guvernul”, „Lucrați și nu dansați hora”. 

Foto:

(update) „Ceea ce se întâmplă astăzi în țară nici nu am cuvinte cum să caracterizez. Noi, PSRM, am venit cu cel puțin de 20 de inițiative legislative pe platforma economică, nici una nu a fost acceptată de ei. Tot de ce se ating ei se transformă în catastrofă”, a declarat Deputatul Petru Burduja.

(update) „Ei trebuie să asculte și trebuie să atragă atenția la ce spun oamenii, la ce spune opoziția. Ei nu știu a guverna, ei sunt o echipă de trădători, a americanilor, a europenilor, numai nu a moldovenilor. Miliardele tot ei le-au furat, Filat, leancă și toți cei care se află în libertate. Cerem alegeri anticipate”, a menționat Nicolae Pascaru.

(update)„Toate acțiunile pe care le face actuala conducere duc Moldova într-o ceață fără sfârșit”, a menționat un membru PSRM. 

(update) „Jos regimul PAS”, strigă mebrii și simpatizanții PSRM. 

(update) „Această guvernare va lăsa oamenii fără niciun ban!” a declarat Victor Poleacov, consilierul municipal PSRM. 

Urmărește live pe UNIMEDIA: 


Pub