Spînu îi răspunde lui Ceban: „Ion, lasă în pace Satul European, programul este finanțat din bugetul de stat și din surse deja alocate”

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a venit cu un răspuns la declarațiile făcute de către primarul capitalei Ion Ceban. „Ion, lasă în pace programul Satul European și nu te mai plânge. Programul este cel mai mare program de susținere a primăriilor din țara noastră, inclusiv a suburbiilor din mun. Chișinău”, a declarat Spînu.

Foto: UNIMEDIA

„Ion (Ivan), lasă în pace programul Satul European și nu te mai plânge. Este cel mai mare program de susținere a primăriilor din țara noastră, inclusiv a suburbiilor din mun. Chișinău. Ion, Satul European este finanțat din bugetul de stat și va fi finanțat din surse deja alocate (pentru prima data, 87,7 mln vor primi și 13 suburbii din Chișinău).

Ție, îți recomand următoarele: Luptă împotriva corupției din primăria Chișinău, în mod special cu mafia imobiliară care fură zilnic de la oameni din oraș; Luptă împotriva corupției din toate întreprinderele municipale, oamenii plătesc mai mult pentru servicii din această cauză. Și da Ion, nu te mai plânge, învață să faci și altceva decât trotuare”, a declarat Andrei Spînu.

Primarul capitalei, Ion Ceban, denunță „atac raider” la primărie și susține că Guvernul continuă să delapideze bugetul municipalității prin diverse metode. „ Ministerul Finanțelor prin intermediul Trezoreriei Regionale Centru a încasat de la Primăria Chișinău suma de 13 milioane 139 mii lei. Urmează să mai ia din bugetul municipal încă 4 milioane de lei, în timp ce Primăria a sesizat în repetate rânduri Ministerul Finanțelor despre abaterile de la legislația în vigoare în cadrul acțiunilor executorului judecătoresc pe acest caz”, a scris Ceban pe o rețea de socializare.


Pub