3 milioane de lei, oferite de către Victoriabank în promoția pentru carduri sociale din cadrul campaniei „Alături de Moldova, alături de fiecare”

Victoriabank
Foto: Victoriabank

Promoția cu poftă de fapte bune „Carduri sociale – Alături de Moldova, alături de fiecare”,  prima activitate din inițiativa națională „Alături de Moldova, alături de fiecare”, a luat sfârșit, iar Victoriabank face totalurile ofertei.

Din 15 martie și până pe 30 iunie 2022, perioada în care s-a desfășurat promoția, banca a oferit 3 milioane de lei, sub formă de cashback și bonusuri, clienților băncii care au plătit cu un card social de la Victoriabank facturile pentru utilități prin VB24 și cumpărăturile la farmacii.

În perioada promoției, cardul social a fost emis și deservit gratuit. Mai mult, până la 30 iunie 2022, deținătorii de carduri sociale s-au bucurat de numeroase gratuități și beneficii:
# 10 % cashback la cumpărăturile efectuate în farmaciile din țară (valoarea lunară maximă a cashbackului – 100 de lei);
# 10 % cashback la plata facturilor online, prin VB24, pentru serviciile comunale (valoarea lunară maximă a cashbackului – 100 de lei);
# Retrageri MDL din orice bancomat din țară fără a plăti vreun comision;
# Toți clienții care și-au deschis un card social la Victoriabank, până la 30 iunie 2022 inclusiv, au primit de la bancă un bonus de 200 de lei atunci când pe noul card a fost transferată prima pensie sau alocație (până la 15 august 2022 inclusiv);
# Livrare gratuită a cardului oriunde în Moldova;

Un alt segment al comunității, pe care Victoriabank și-a propus să-l susțină, sunt IMM-urile. Astfel, pe 1 mai, banca a lansat o superofertă menită să susțină întreprinderile mici și mijlocii din Moldova: Plăți valutare interbancare la doar 25 EUR/USD. De la începutul promoției și până în prezent, au fost efectuate deja mii de operațiuni la tarif preferențial, iar cifra întreprinderilor interesate de ofertă crește în fiecare zi. Promoția se desfășoară până pe 31 august, iar condițiile de participare pot fi găsite aici.

Despre Campania „Alături de Moldova, alături de fiecare”

Campania „Alături de Moldova, alături de fiecare” este o inițiativă socială de amploare, demarată de Victoriabank la începutul acestui an și are drept scop sprijinul populației în contextul situației actuale din țară. Campania pune accent pe păturile cele mai vulnerabile, astfel, prima componentă se axează pe acordarea beneficiilor suplimentare deținătorilor de carduri sociale. Până la sfârșitul acestui an, Victoriabank intenționează să contribuie cu peste 10 milioane de lei pentru implementarea acțiunilor din cadrul campaniei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente