O nouă alertă cu bombă la Aeroportul Chișinău. Călătorii au fost evacuați, iar activitatea acestuia – sistată

Compania-care-detine-concesiunea-aeroportului-din-Chisinau-ameninta-R-Moldova-cu-judecata-invocand-persecutia-politica-din-partea-autoritatilor-62333-1570172283
Foto: Facebook/ Chisinau International Airport, Moldova

O altă alertă cu bombă a fost semnalată în această seară la Aeroportul Internațional Chișinău. Toate persoanele au fost evacuate, iar activitatea – sistată. Informația a fost confirmată pentru #diez de către ofițera de presă a Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu.

Potrivit dânsei, angajații secției tehnico-explozibile sunt prezenți în aeroport pentru a executa verificările de necesare.


Amintim că ieri a fost înregistrată cea de-a a opta alertă cu bombă de la Aeroportul Chișinău din ultima perioadă. Totodată, astfel de alerte false sunt anunțate periodic în diferite instituții ale statului sau private. Totul a început pe 5 iulie, când peste 50 de alerte cu bombă au fost anunțate pe întreg teritoriul republicii: la parlament, la guvern, la instituții judecătorești, în centre comerciale, în spitale, la Aeroportul Internațional Chișinău etc. Despre acestea autoritățile au fost informate prin intermediul poștei electronice.

Potrivit autorităților, pe caz sunt bănuite mai multe persoane atât din țară, cât și de peste hotare, iar aceste acțiuni sunt făcute cu scopul de a destabiliza și de a crea neliniște în societate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente