ASEM invită studenții doctoranzi și postdoctoranzi la Conferinţa Știinţifică Internaţională Anuală „Dezvoltare prin cercetare și inovație – 2022”

asem

Academia de Studii Economice din Moldova, în parteneriat cu Universitățile din România, Turcia, Armenia, Bulgaria și Ucraina, invită toți doritorii de a participa la Conferința științifică internațională virtuală „Dezvoltare prin cercetare și inovare – 2022”, ediția a III-a, care va avea loc pe 26 august 2022.

Conferința își propune să ofere studenților doctoranzi și postdoctoranzi oportunitatea de a-și împărtăși rezultatele cercetării și de a stimula schimbul de rezultate ale cercetării la nivel internațional.

Evenimentul se concentrează pe următoarele domenii de cunoaștere: economie, contabilitate, audit și analiză economică, informatică, cibernetică, logistică și supply chain management, finanțe, inovare, antreprenoriat, sociologie, științe juridice, agricultură, mediu, sănătate, turism etc – toate vizând restructurarea, fundamentarea, testarea și aplicarea de noi metode și strategii de cercetare-dezvoltare-inovare. Cercetarea inter-, trans- și multidisciplinară este încurajată și binevenită.

Date și termene importante:

  • 5 august 2022 – Termen limită de înregistrare;
  • 15 august 2022 – Acceptarea și anunțarea programului conferinței;
  • 26 august 2022 – Conferința științifică internațională (virtuală);
  • 30 septembrie 2022 – Depunerea lucrării.

Toate lucrările vor fi trimise la următoarea adresă de e-mail: [email protected]

Lucrările Conferinței vor fi înregistrate în Instrumentul Bibliometric Național ( https://ibn.idsi.md ) și în Repozitorul Instituțional al Academiei de Studii Economice din Moldova – IREK ( https://irek.ase.md/xmlui/ ).

Fiecare articol acceptat și inclus în volumul Culegerii de Articole selective ale conferinței va primi un cod DOI unic.

Participanții vor primi Certificate de participare și publicare.

Mai multe detalii despre conferinţă: https://ase.md/dezvoltare-prin-cercetare-si-inovatie-2022/


Acest material a fost scris și redactat de echipa ASEM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #promoASEM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente