UPDATE: alerta cu bombă de la Aeroportul Internațional Chișinău a fost falsă

Compania-care-detine-concesiunea-aeroportului-din-Chisinau-ameninta-R-Moldova-cu-judecata-invocand-persecutia-politica-din-partea-autoritatilor-62333-1570172283
Foto: Facebook/ Chisinau International Airport, Moldova

O nouă alertă cu bomba a fost înregistrată astăzi pe teritoriul Aeroportului Internațional Chișinău. Oamenii legii sunt la fața locului și fac verificări.

UPDATE (18.38): Alerta cu bomba de la Aeroportul Internațional Chișinău a fost una falsă. Aeroportul și-a reluat activitatea.

Știrea Inițială

Informația pentru Replica Media a fost confirmată de șefa Secției relații publice a Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi.

Amintim că aceasta este a opta alertă cu bombă de la Aeroportul Chișinău din ultima perioadă. Totodată, astfel de alerte false sunt anunțate periodic în diferite instituții ale statului sau private. Totul a început pe 5 iulie, când peste 50 de alerte cu bombă au fost anunțate pe întreg teritoriul republicii: la parlament, la guvern, la instituții judecătorești, în centre comerciale, în spitale, la Aeroportul Internațional Chișinău etc. Despre acestea autoritățile au fost informate prin intermediul poștei electronice.

Potrivit autorităților, pe caz sunt bănuite mai multe persoane atât din țară, cât și de peste hotare, iar aceste acțiuni sunt făcute cu scopul de a destabiliza și crea neliniște în societate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente