Precizare a Grupului de presă REALITATEA

22 Iul. 2022, 12:57
 // Categoria: Actual // Autor:  bani.md
22 Iul. 2022, 12:57 // Actual //  bani.md

În contextul confuziilor din ultima perioadă, grupul de presă REALITATEA se adresează către auditoriul, partenerii și clienții săi și face următoarele precizări:

  • pagina online realitateadinmoldova.md nu este parte a grupului de presă REALITATEA și nu avem nicio atribuție la conținutul sau administrarea acesteia.
  • Grupul de presă REALITATEA nu are nicio legătură și nicio formă de colaborare cu Realitatea PLUS din România.

Grupul de presă REALITATEA a fost fondat în anul 2014 de către dl Dumitru Țîra, la inițiativa a șapte jurnaliști și este administrat de compania Bright Communications SRL. Grupul de presă REALITATEA tot timpul a activat în mod transparent, fiind ghidat de valorile libertății de exprimare și principiile jurnalismului responsabil.

Realitatea este un grup de presă independent din Republica Moldova, care operează cinci platforme online de știri și o televiziune, și anume:

  • Realitatea.md – portal de știri în limba română
  • Bani.md – portal de știri economice în limba română
  • Rupor.md – portal de știri în limba rusă
  • Moldovalive.md – portal de știri despre Moldova, în limba engleză
  • Rlive.md – platforma de transmisiuni live
  • RLIVE TV – prima televiziune de transmisiuni live.

Platformele de știri realitatea.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md și rlive.md acumulează peste 2.000.000 vizitatori unici pe lună și peste 5.000.000 accesări pe lună, având peste 200.000 abonați pe rețelele sociale (Facebook, Instagram, YouTube, Telegram, Twitter, TikTok și Ok).

RLIVE TV este prima televiziune de transmisiuni live ale evenimentelor de interes public și comerciale. RLIVE TV este distribuită la nivel național, prin intermediul celor mai mari rețele de cablu și IPTV, acumulând peste 80% din acoperirea pe țară. De asemenea, RLIVE TV este distribuită online de 12 portaluri de știri din Moldova și 1 din România, acumulând peste 1,5  milioane de vizitatori unici pe lună.

Pentru anul 2022, grupul de presă Realitatea se va concentra asupra creșterii și consolidării audienței pe toate platformele operate, va dezvolta și extinde grila RLIVE TV și curând va lansa un nou portal de lifestyle.

Realitatea Live

03 Mai 2024, 15:41
 // Categoria: Actual // Autor:  bani.md
03 Mai 2024, 15:41 // Actual //  bani.md

Compania continuă să își extindă rețeaua în Moldova. Acum, clienții pot primi colete nu numai la oficiile și poștomatele Nova Poshta, ci și la punctele de eliberare a coletelor care activează în incinta magazinelor, benzinăriilor, librăriilor, etc.

„Am devenit prima companie logistică din Moldova, care a început să dezvolte noul format – puncte de eliberare Pick Up, în colaborare cu afacerile locale. 50 de puncte Pick Up deja activează. Acum, clienții noștri pot recepționa coletele Nova Poshta până la 10 kg în supermarket-uri, magazine alimentare și nealimentare, cafenele, stații PECO, dar și alte locații. Astăzi, fiecare al zecelea colet este eliberat de la punctul Pick Up al partenerilor. În acest an vom continua să extindem rețeaua și vom deschide încă 400 de puncte de eliberare, astfel vom acoperi majoritatea localităților din țară, pentru a fi și mai aproape de clienții noștri” –  ne spune Serghei Shapran, CEO al Nova Poshta Moldova. 

Pentru a comanda livrarea coletului la punctul Pick Up, trebuie să:

  • alegeți cel mai apropiat punct Pick Up pe site;
  • înregistrați un colet cu o greutate de până la 10 kg și cu o valoare declarată de până la 5.000 de lei;
  • achitați online pentru colet.

Pentru dezvoltarea rețelei, Nova Poshta invită spre colaborare partenerii din regiunile Moldovei. Datorită colaborării, partenerii vor putea să-și mărească numărul de vizitatori, vor crește vânzările și vor primi recompense pentru coletele eliberate.

Compania va asigura suportul logistic și tehnic, întreținere și instruire. Pentru Nova Poshta, aceasta este o oportunitate de a-și extinde rețeaua și de a oferi servicii acolo unde este le este convenabil clienților.

Pentru a deveni partener Nova Poshta, vă rugăm să completați formularul din LINK.

Reamintim că Nova Poshta are 21 de oficii și 260 de poștomate, în cele mai populate zone ale Moldovei.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău