‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
6.1 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMoldova va participa cu stand de țară la BIOFACH - cea mai mare expoziție...

Moldova va participa cu stand de țară la BIOFACH – cea mai mare expoziție dedicată agriculturii eco

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Un grup de companii membre ale Asociației „Alianța Lanțului Valoric în Agricultura Ecologică din Moldova” (MOVCA) vor participa în perioada 26-29 iulie la cea mai mare expoziție de produse ecologice din lume – „BIOFACH”. 

Expoziția va avea loc în orașul Nürnberg, Germania, iar în acest an Asociația MOVCA va participa la ea pentru a patra oară consecutiv cu stand de țară.

Pentru a prezenta țara la „BIOFACH 2022” au fost selectați prin concurs trei agenți economici –  „Agroelit” SRL, „Crama Domnească” SRL și grupul de companii „Prograin Organic”. Totodată, la expoziție va lua parte și Asociația MOVCA în calitate de participant distinct.  

„Biofach” le oferă producătorilor posibilitate să stabilească parteneriate, să acumuleze experiență în promovarea produselor și să se informeze despre ultimele tendințe din agricultura ecologică mondială.

Participarea ţării noastre la „BIOFACH” este posibilă datorită suportului financiar oferit de  Agenția de Investiții a Republicii Moldova și Programul „Farmer-to-Farmer”, implementat de CNFA Moldova cu suportul USAID.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›