Ultima oră! Dumitru Robu a venit în Parlament, pentru a cere ridicarea imunității Marinei Tauber

Procurorul General interimar, Dumitru Robu, se află astăzi în Parlament unde a înaintat două cereri de ridicare a imunității în privința deputatei Șor Marina Tauber. Aceasta este vizată în două cauze penale pornite pe faptul acceptării cu bună știință a finanțării Partidului Politic „Șor” din partea unui grup organizat, acțiuni infracționale care se încadrează conform elementelor infracțiunii prevăzute la art. 181/2 alin. (5) din Codul penal, precum și pentru falsificarea raportului privind gestiunea financiară a Partidului Politic „Șor” pentru semestrul I al anului 2022, în intenția de a ascunde volumul mijloacelor financiare acumulate și volumul mijloacelor utilizate, infracțiune prevăzută la art.181/2 alin.(1) din Codul penal.

Foto:

Amintim că, procurorii anticorupție în comun cu ofițerii CNA au descins cu percheziții în mai multe locații în cadrul unui dosar penal pornit pe faptul finanțării ilegale a Partidului politic „Şor”.

Deputata Marina Tauber a rămas din nou fără imunitate parlamentară. „Trăiesc un deja-vu, neplăcut, acum 3 ani același Procuror General interimar a venit să ceară ridicarea imunității. La fel ca atunci, acuzațiile sunt la fel de penibile”, a declarat Tauber, înainte de procedura de vot.

Marina Tauber a rămas fără imunitate parlamentară și în legislativul precedent.



Pub