(foto) Funeraliile Ivanei Trump au avut loc la New York. Donald Trump a venit la înmormântarea fostei soții alături de Melania

Înmormântarea Ivanei Trump, fosta soție a lui Donald Trump, a avut loc ieri în New York, familia reunindu-se astfel pentru o întâlnire publică rară, scrie digi24.ro.

Foto: digi24.ro

Ivana Trump, în vârstă de 73 de ani, a murit săptămâna trecută, după ce, potrivit legiștilor, ar fi căzut pe scările apartamentului ei din Manhattan.

Printre cei prezenți la înmormântare au fost cei trei copii ai lui Donald și Ivana - Ivanka, Eric și Donald Trump Jr, care i-au adus omagii.

Cei trei copii ai Ivanei și Donald Trump au fost văzuți stând împreună, alături de soții și familiile lor, în timp ce mașina funerară care transporta sicriul a sosit la Biserica Catolică Sf. Vincent Ferrer.

Fostul președinte - care se pare că nu a vorbit la ceremonie - a sosit separat, alături de personalul de securitate. Înainte de ceremonie, el a scris pe platforma sa de social-media, Truth Social: „O zi foarte tristă, dar în același timp o marcare a unei vieți minunate și frumoase”.

Potrivit New York Post, vizibil afectată, Ivanka Trump, în vârstă de 40 de ani, spus în timpul slujbei: „În copilărie, mama mi-a spus că o femeie poate face tot ce vrea și mi-a demonstrat asta. Mama mi-a spus odată că nu e nimic care să nu poată face pe tocuri”.

La rândul său, Donald Jr și-a descris mama „neînfricată și independentă”.




Pub