Ceban: A patra alertă cu explozive la Primărie. Ciudat că nu sunt anunțate bombe la Guvern, Președinție și Parlamentul nu este evacuat

O nouă alertă cu explozive la Primăria Chișinău. Potrivit edilului capitalei, Ion Ceban, au fost verificate „birourile administrative, iar magazinele de la parter, straniu, dar au lucrat în regim obișnuit”. „Ciudat că nu sunt anunțate bombe la Guvern, Președinție și Parlamentul nu este evacuat (au ședință)”, a mai scris Ceban.

Foto: Iv/Ceban

„Alerte cu bombă, una peste alta la Primăria Chișinău. Astăzi este a patra începând de duminică. Verificate au fost doar birourile administrative, iar magazinele de la parter, straniu, dar au lucrat în regim obișnuit. Este ciudat că nu sunt anunțate bombe la Guvern, Președinție și Parlamentul nu este evacuat (au ședință). În rest, oamenii sunt bulversați și nimeni nu găsește nimic”, a scris Ceban.

Alertă cu bombă la Parlament, Primărie, dar și Aeroportul Chișinău. Potrivit oamenilor legii, poliția întreprinde toate măsurile necesare pentru a face față solicitărilor și a efectua verificările necesare conform procedurii.


Pub