Ford nevoită să ia o măsură fără precedent în Europa: Ce se întâmplă cu modelele Fiesta și Focus

Ford restricționează sever disponibilitatea modelelor sale cheie Fiesta și Focus pentru comandă în toată Europa, închizând registrele de comenzi pentru ambele modele până la o nouă notificare, informează playtech.ro.

Foto: playtech.ro.

Aceasta înseamnă că doar modelele preconfigurate pot fi comandate până la o nouă ordine, deoarece producătorul auto răspunde la termene de livrare excesiv de lungi, potrivit unui raport publicat de Automobilwoche.

„Datorită cererii bune a clienților, dar și din cauza situației de producție, în prezent avem termene de livrare de până la 12 luni în unele cazuri pentru diverse serii de modele”, a declarat un purtător de cuvânt Ford pentru Automobilwoche.

Am închis disponibilitatea gratuită a comenzilor pentru dealerii noștri de pe Ford Focus și Ford Fiesta, printre altele, în urmă cu ceva timp”, a spus purtătorul de cuvânt. „Cu toate acestea, oferim volumul de producție disponibil dealerilor noștri sub formă de unități prestabilite bazate pe cererea clientului.”

El a adăugat că acesta este modul Ford de a se asigura că oamenii își vor primii mașinile și astfel comenzile pot fi onorate și că volumul de producție disponibil poate fi utilizat în cel mai bun mod posibil.


Pub