Muzică, expoziții și ateliere ale meșterilor populari. Vino la Festivalul Lupilor și îmbrățișează lumea basmelor, legendelor și miturilor

4
Foto: Facebook/Festivalului Lupilor

Începând cu data de 12 august, intrăm în lumea basmelor, legendelor și miturilor prin intermediul Festivalului Lupilor, care va avea loc în inima naturii, într-un anturaj mistic, plin de farmec. Acolo vă veți puteți bucura de muzică bună, mâncare gustoasă și nopți colorate în imagini tainice.

În data de 12 august va avea loc deschiderea festivalului, unde toți cei prezenți vor avea parte de face painting pentru copii, body art pentru maturi și împletirea cosițelor.

În data de 13 august vă veți putea petrece timpul la târgul, expozițiile și atelierele meșterilor populari. O să puteți trage cu arcul, să vizitați master class-uri precum: confecționare accesorii stil boho, împletire dream catcher, pictare rune/mandala pe pietre albe și întunecate, confecționare mandala din ață colorată.

Istoria va prinde viață în Satul Dacilor, unde veți putea viziona un ritual tribalic cu un șaman, o luptă dintre daci și romani, prestația dansatorilor daci și a nimfelor dace.

În scenă vor incinge atsmofera: Lupii și Alex Calancea, Ansamblul Plăieșii, Ansamblul Ștefan Vodă, Surorile Osoianu, ADDA.

Tot în această zi, publicul se va bucura de prestația următorilor artiști:
# Dj Markus Lawyer;
# Pavel Stratan;
# Cleopatra Stratan;
# Cezar Stratan;
# Edward Sanda;
# Dj Terra Black;
# Dj Denisez Lefter etc.

În ultima zi a festivalului, în data de 14 august, pe lângă toate activitățile menționate, publicul îi va putea vedea în scenă pe interpreții: Crista, Murmur de Izvar, Paraziții, Satoshi, Tatuni, Misha Bird etc.

În toate cele trei zile vă veți putea relaxa pe insulele de odihnă, veți putea scrie dorințe pentru a le agăța în „Copacul dorințelor”, sau admira ritualuri de dans.

Vă invităm să luați partea în lumea muzicii, artelor, istoriei și dacilor. Vă așteaptă o multitudine de activități atât pentru copii, cât și pentru maturi, nopți petrecute sub clar de lună și cele mai neobișnuite răsărituri!

Mai multe detalii poți găsi accesând site-ul anexat aici.

Organizatori: Media Show Grup și Alex Calancea.

Evenimentul are loc sub egida Ministerului Culturii al Republicii Moldova.

Parteneri:
# partener Media General: TV8;
# parteneri Media: realitatea.md, rlive.tv, Diez, Unica.md, Ea.md, Shok.md, NewsMaker.md, ZUGO;
# parteneri Radio: Aquarelle și Radio ZUM 1.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente