După Air Moldova, și Fly One anunță modificări în orarul unei curse aeriene către Istanbul

flyone
Foto: FLYONE

Compania aeriană Fly One a informat că modifică orarul zborurilor pentru o cursă către Istanbul, planificată pentru ziua de astăzi, 20 iulie 2022.

Fly One a anunțat că au intervenit schimbări în orarul cursei Istanbul, planificată pentru 20 iulie 2022. Aceasta a fost modificată pentru data de 21 iulie 2022, conform orarului:
# Chișinău (KIV) 10.45-Istanbul (IST) 11.55;
# Istanbul (IST) 12.40-Chișinău KIV 13.55.

„Această perturbare de orar este cauzată de reținerea aeronavei în Luton, timp de patru ore, motivul fiind lipsa de personal din companiile de deservire la sol și a celor de alimentare cu combustibil. Compania oferă cazare, apă și mâncare pentru pasageri, atât în Chișinău cât și în Istanbul, la fel căutăm soluții pentru fiecare persoană și caz în parte”, menționează compania aeriană.

Astăzi, 20 iulie, și Air Moldova a anunțat că modifică orarul zborurilor și reduce frecvența unor curse din cauza situației dificile cu care se confruntă.


Pe 12 iulie, Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova a emis un act administrativ prin care au fost reduse numărul de autorizații emise companiei aeriene Fly One. Astfel, 23 din 38 de autorizații au fost suspendate până la remedierea situației.

Amintim că, pe 9 iulie, mai multe persoane s-au plâns viceprim-ministrului Andrei Spînu despre anularea curselor de zbor ale companiei FlyOne. Ulterior, Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova a venit cu o reacție și o serie de recomandări pentru pasagerii care au întâmpinat probleme.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente