(video) „C'est la vie, dragii mei”. Tauber a revenit din Israel, cu un mesaj pentru Grosu: Faceți-vă valizele, când o să apară Ilan Șor, o să aveți 15 minute să plecați din țară

Deputata Partidului Șor, Marina Tauber, a revenit în Moldova. În jurul orei 03:00, aceasta s-a filmat în fața Aeroportului din Chișinău, pentru a aduce vestea că se află la Chișinău. „Sunt bucuroasă să vă spun că așa cum și am promis am revenit acasă, nu știu dacă vestea este îmbucurătoare pentru toți”, a spus aceasta. Tauber a mai adăugat că nu „crede că vestea va fi una bună pentru guvernare, în special Igor Grosu care a comentat plecarea acesteia. „C'est la vie, dragii mei, în ghilimele”, a adăugat aceasta. 

Foto: captură video

„Am revenit și cu mai multă energie, de data aceasta lupta va fi și mai interesantă. Apropo, domnule Grosu, mai bine nu ne chemați pe noi acasă, dar diaspora, căreia i-ați promis foarte multe, dar astăzi nu aveți unde să o invitați înapoi. Și apropo, vă sfătui - să vă faceți valizele pentru că dumneavoastră am înțeles că sunteți foarte și foarte dornic să îl vedeți pe domnul Ilan Șor și o să aveți această plăcere în cel mai scurt timp, dar când el o să apară în spațiul public, o să aveți 10-15 minute să plecați din țară. Așa că, să vă pregătiți”, a spus Tauber.

Deputata Partidului „Șor”, Marina Tauber, a fost surprinsă pe un aeroport din Israel, țară unde s-ar afla și Ilan Șor. Imaginile au fost publicate pe 14 iulie 2022 pe Facebook de către un internaut.

Ulterior, Tauber a confirmat că a plecat în Israel pentru o examinarea medicală planificată. „Nu am de gând să mă ascund de justiție, așa cum insinuează unii”, a menționat deputata.

Președintele Parlamentului Igor Grosu a refuzat să comenteze plecarea în Israel a deputatei Partidului Șor, Marian Tauber - țară în care s-ar afla și liderul formațiunii din care face parte. „Nu vreau să mă dau în speculații și să-i dau motive să se victimizeze”, a spus Grosu.


Pub