Ceban: Vor să-mi intercepteze telefonul de serviciu, măcar prin podul Primăriei, dacă nu pe ușă. Am găsit lucruri interesante prin tavan, cabinetul anticamerei

Primarul de Chișinău, Ion Ceban, susține că telefonul său de serviciu, de la Primărie, ar fi interceptat. Acesta a declarat, în cadrul ședinței de astăzi a serviciilor municipale, că în cadrul verificărilor efectuate în urma alertei cu bombă s-au descoperit mai multe lucruri interesante.

Foto: UNIMEDIA

„Vreau să mă refer la un subiect, despre cât de penibili sunt cei care cu mare ardoare își doresc să-mi închidă gura. Avem și noi poze despre marea tentație să-mi fie probabil inclus totuși telefonul de serviciu, măcar prin podul Primăriei, dacă nu pe ușă. Cei care vor înțelege își vor da seama despre ce vorbesc. Ieri am avut obișnuit, ca și în alte instituții, alertă cu bombă și am găsit lucruri interesante prin tavan, cabinetul anticamerei și tot așa mai departe”, a relatat primarul.

„Cu toate acestea, am semnale de la voi că mi se caută cum pot să-mi deschidă un dosar, dar foarte mulți caută să mă înlăture și nu găsesc nimic. Nu le place că vorbesc, nu le place că Chișinăul se dezvoltă în frunte cu mine și cu echipa noastră. Cel mai penibil, tot ei critică niște acțiuni de care tot ei se fac de vină ca Parlament, Guvern sau agenții sau se laudă cu acțiuni care nu le aparțin, deoarece încă nimic la propriu nu au făcut. Este o vorbă: sunt incompetenți și mulți, ca bondarii, trântorii care numai mănâncă, dar nu fac miere, dar fac altceva, care numai pute”, a mai adăugat Ion Ceban.


Primarul capitalei continuă să critice dur activitatea guvernării PAS, dar și declarațiile recente ale Maiei Sandu că „nu deține mass-media”. Mai mult, Ion Ceban a declarat că este avertizat de persoane terțe să-și „închidă gura și să nu mai critice atâta președinta, pentru că se va trezi cu dosare penale”.

„Nu-mi închideți măi gura măi, apucați-vă de lucru! Că o să-mi inventați ceva, atâta puteți din tot ce am văzut. Doar show să faceți”, a mai adăugat edilul.

Războiul între autoritățile locale și cele centrale ia amploare. Ceban acuză guvernarea de incompetență, în timp ce PAS îi răspunde cu replici de nemulțumire față de situația din Chișinău și-l îndeamnă să se apuce de lucru.


Pub