Presa din România: Cine este noul iubit al Iulianei Beregoi. „Regina online-ului” a vrut să țină relația secretă

El a combinat-o pe Iuliana Beregoi! E vorba despre Ceanu Zheng! Și-a conturat perfect imaginea de persoană misterioasă în spațiul public, însă cancan. ro a aflat că singurul vlogger chinez din România este noul iubit al „Reginei online-ului”! După despărțirea de Mara Ognean, Ceanu s-a orientat către prietena fostei! Pentru ei nu a contat prietenia și au pus sentimentele pe primul loc, scrie SHOK.md.

Foto: Shok.md

Miercuri seară, Iuliana Beregoi a organizat o petrecere fastuoasă într-un local select din nordul Capitalei, cu ocazia împlinirii vârstei majoratului! Prietenii apropiați ai cântăreței și-au făcut apariția unul câte unul pentru a-i fi alături în cea mai frumoasă zi din viață.

Prezent a fost Ceanu, dar rapid și-a făcut apariția și fosta sa iubită, Mara Ognean care este o bună prietenă a Iulianei.

Prietenă, prietenă, dar…sursele cancan.ro dezvăluie că între Iuliana Beregoi și Ceanu Zheng a început o poveste de dragoste care datează de puțin timp. Cei doi nu au ținut cont de faptul că Iuliana e bună prietenă cu Mara. N-a rezistat farmecelor puștiului chinez și uite așa…

Într-un interviu acordat de vloggerul Ceanu Zheng la majoratul Iulianei Beregoi, acesta a oferit detalii despre viața sa amoroasă din prezent și a ținut să își arate apreciere pe care i-o poartă puștoaicei fenomen.


Pub