Ceartă cu cuțite, la Bălți: Un bărbat, salvat de carabinieri, după ce a fost înjunghiat în plină stradă

Un bărbat înjunghiat a rămas în viață datorită intervenției unui carabinier din Bălți. Incidentul s-a petrecut la data de 16 iulie, anunță Inspectoratul General de Carabinier.

Foto: Inspectoratul General de Carabinier

Potrivit informațiilor, în după-amiaza zilei de 16 iulie, un angajat al Batalionului cu destinație specială „Scorpion” detașat în cadrul Direcției Regionale Nord a IGC, fiind în afara orelor de serviciu, în drum spre domiciliu, pe o stradă din mun. Bălți, a observat două persoane de gen masculin care se certau și se îmbrânceau.

Carabinierul s-a apropiat de ei pentru a aplana conflictul și a observat că unul din ei avea un cuțit în mână, iar celălalt avea o plagă în regiunea abdomenului. Militarul fără să ezite a imobilizat persoana cu cuțitul, după care, imediat s-a apropiat de persoana care se afla la sol însângerată, acordându-i primul ajutor medical.

Totodată, prin intermediul serviciului unic 112 la fața locului a fost solicitate o ambulanță și un echipaj de reacționare mobilă. La scurt timp victima a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spitalul clinic din Bălți, iar agresorul a fost transportat la Inspectoratul de Poliție.
Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele cazului.
Datorită intervenției prompte a carabinierului, viața bărbatului este în afara oricărui pericol.


Pub