(video) „Nu cumpărați alimente și nu vom avea inflație. Vă imaginați ce creier au?” PSRM, din nou cu protest în fața Parlamentului

Deputați din Partidul Socialiștilor, consilieri municipali, persoane publice și activiști din rândul tineretului PSRM au organizat, astăzi, un nou protest în fața clădirii Parlamentului. Manifestanții au cerut „demisia Guvernului și încetarea imediată a politicilor antipopulare, menite să distrugă sistemul social, de învățământ, sănătate și agricultura.

Foto: socialistii.md

Protestatarii au adus cu ei pancarte cu sloganurile: „PAS este sinonim cu sărăcirea”, „Jos mincinoșii, jos Sandu, jos prețurile!”, „Opriți creșterea prețurilor, jos regimul Sandu!”, „Vremuri nebune” etc.

Participanții la manifestanție spun că protestează împotriva „inegalității sociale și a condițiilor de trai insuportabile”. Ei au atenționează despre „ignorarea totală de către autorități a problemelor social-economice acute ale țării”. 

„Cum a spus prim-ministra, nu trebuie să ne gândim la inflație, trebuie să ne gândim la demiterea acestui Guvern și poate în cele din urmă va demisiona. Un deputat PAS a spus că avem inflație mare pentru că procurăm multe produse alimentare. Oameni, nu cumpărați alimente și atunci nu vom avea inflație. Vă dați seama ce creieri au?”, a declarat președintele fracțiunii Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău, Alexandru Odințov.


Săptămâna trecută, tinerii de la PSRM au adus „creieri” în dar conducerii țării, dar și ministrului Educației: „Să se mai gândească o dată”. Aceștia au organizat un flash-mob la Guvern, cu genericul „Stopați exodul generației tinere din țară!”, solicitând ca procesul de organizare a instituțiilor de învățământ să fie oprit imediat. Tinerii au adus „cadouri” președintei Maia Sandu, prim-ministrei, Natalia Gavrilița, ministrului Educației, Anatol Topală și președintelui Parlamentului, Igor Grosu.


Pub