Grosu, după declarația MAE rus: Suntem obișnuiți cu aceste „salutări”. Noi am aderat la sancțiuni pentru că ceea ce comite armata Rusiei în Ucraina sunt atrocități
Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a declarat că deja „suntem obișnuiți cu saluturi” din partea Federației Ruse. Declarațiile vin, după ce reprezentanta oficială a Ministerului de Externe rus, Maria Zaharova a avertizat astăzi Moldova să nu se alături sancțiunilor. „Cred că e timpul și doamna și cei care sunt șefii dumneaei să înțeleagă că noi suntem consecvenți”, a spus Grosu în cadrul emisiunii Cabinetul din Umbră.
Foto: UNIMEDIA

„Noi deja suntem obișnuiți cu aceste saluturi. Cred că e timpul și doamna și cei care sunt șefii dumneaei să înțeleagă că noi suntem consecvenți. Și ei cunosc încă de când eram în opoziție că obiectivul nostru este integrarea europeană. Noi încolo mergem și așa consecvenți, modești, mici, am obținut statutul. Și noi asta rugăm, inclusiv Federația Rusă, să respecte alegerea poporului Republicii Moldova. Noi am aderat la sancțiuni pentru că noi considerăm că armata Federației Ruse comite atrocități în Ucraina, punct. E alb și nergu”, a declarat Grosu.

Rusia avertizează Moldova să nu se alăture sancțiunilor Occidentului împotriva Moscovei, afirmă reprezentanta oficială a Ministerului de Externe rus, Maria Zaharova.


Pub