Cum face față Grosu inflației de 32%: Noi suntem economi, mașina e cea veche, reperație nu vom face. Nici în vacanță nu mergem

Președintele Parlamentul, Igor Grosu, nu va merge anul acesta în vacanță și nu planifică reparație. Acesta a declarat în Cabinetul din Umbră că inflația este o problemă care vizează pe toți, iar prima instituție care trebuia să intervină este Banca Națională. „Noi în familie suntem economi, ați spus de lucrări de reparație, nu le facem”, a spus Grosu.

Foto: UNIMEDIA

„Am mașina ceea de ani de zile care e lovită din spate de la cadrul unor alegeri și așa și a rămas. Noi în familie suntem economi, ați spus de lucrări de reparație, nu le facem și eu nu sunt tare bun la făcut reparație. Vacanță nu o să fie, vă spun deodată, nu mergem în vacanță. O să stăm acasă, în Republica Moldova, o să mergem la mama.

Dar da inflația este o problemă și ne vizează pe toți și aici sunt două instituții care trebuie să intervină: Banca Națională care trebuia să intervină mai devreme, în opinia noastră, a doua instituție este Guvernul care trebuie să vină cu majorări de salarii și o să vină în timpul apropiat”, a spus Grosu.

Totodată, Grosu a anunțat că Parlamentul va ieși în vacanță în luna august.


Pub