Alaiba, despre decizia Allei Dolința de a-și depune mandatul: Respect pentru curaj. Alți colegi să îi urmeze exemplul

Deputatul PAS Dumitru Alaiba salută decizia parlamentarei BCS Alla Dolința de a demisiona. „Nu pot să nu zic asta: respect pentru curaj. Alți colegi să îi urmeze exemplul și să deschidă ochii, să nu se mai ascundă după deget”, a scris Alaiba pe Facebook.

Foto: UNIMEDIA
„Desigur, rămâne să vedem parcursul ulterior al deputatei, dacă „se va regăsi” prin alte partide oponente, etc. Însă pentru azi - a luat o decizie corectă și necesară denunțând negarea realității și tăcerea criminală și complicitară a PSRM și PCRM despre războiul din Ucraina.

Alți colegi să îi urmeze exemplul și să deschidă ochii, să nu se mai ascundă după deget. Se numește „a spune lucrurilor pe nume”. Îți dă un sentiment de eliberare, mai ales când o faci, poate, pentru prima dată”, a scris deputatul.
Deputata BCS Alla Dolința demisionează. O cerere în acest sens a fost depusă la Parlament. Dolința spune că nu este de acord cu poziția Partidului Socialiștilor din Moldova față de războiul din Ucraina și nu susține metodele și retorica conducerii, dar și a partidului în întregime.


Pub