Notara din Kroll 2, Olga Bondarciuc, a rămas fără licență. Litvinenco: Organele de autoadministrare urmează să ridice ștampila și arhiva acesteia
Notara Olga Bondarciuc, cunoscută pentru legalizarea mai multor tranzacții în care au fost implicate firme sau persoane din anturajul lui Plahotniuc, a rămas fără licență. Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, anunță că în următoarele zile organele de autoadministrare vor ridica ștampila și arhiva acesteia.
Foto: FB
„În contextul dezideratului de „asanare” a profesiilor juridice aflate în responsabilitatea Ministerului Justiției, cât și toleranței zero în raport cu comportamentul iresponsabil, anunț despre aplicarea sancțiunii disciplinare sub formă de retragere a licenței notarului Olga Bondarciuc cu teritoriul de activitate mun. Chișinău. Astfel, activitatea acestei notare de tristă faimă, încetează, urmare a retragerii licenței, iar organele de autoadministrare urmează în termen restrâns să ridice ștampila și arhiva acesteia.

Revin cu un apel către toți exponenții profesiilor juridice de a respecta cu stricteţe prevederile legii și a nu admite încălcări în activitatea lor”, a scris ministrul, pe Facebook.




Pub