(video) Consilierii municipali, în ședință: Proiectul privind modificarea bugetului municipal pentru 2022, aprobat
Consiliul municipal Chișinău s-a întrunit astăzi, 12 iulie din nou în ședința extraordinară. Pe ordinea de zi sunt mai multe subiecte, printre care și informația privind legalitatea marșului Pride 2022, organizat de Comunitatea LGBT.
Foto: UNIMEDIA

16:38 Consilierii municipali au luat o pauză până mâine.

15:47 Proiectul despre operarea unor modificări în decizia CMC „Cu privire la darea în locațiune a unor încăperi, aprobat.


15:43 Proiectul cu privire la utilizarea toponimicului „Chișinău” de către „Imperial Vin Grup”, aprobat.

15:30 Proiectul cu privire la darea în folosință prin contract de comodat a unor încăperi Direcției generale educație, tineret, sport a Consiliului mun. Chișinău a fost aprobat, cu un amendament.

15:00 Proiectul cu privire la aprobarea tarifelor pentru deservirea tehnică a ascensoarelor din fondul locativ al mun. Chișinău a fost aprobat cu 30 de voturi.

13:20 Consilierii municipali au luat pauză.

11:48 Se examinează proiectul cu privire la modificarea bugetului municipal Chișinău pentru anul 2022. Proiectul, votat ca bază.

11:44 Proiectul privind Acordul de colaborare între Consiliul Municipal Chișinău și AO „Parteneriate pentru fiecare copil”, aprobat.

11:38 Se examinează proiectul cu privire la aprobarea într-o nouă redacție a Regulamentului de organizare și funcționare a Serviciului de asistență parentală profesionistă de pe lângă Direcția generală pentru protecția drepturilor copilului, a Statutului de personal și organigramei acestuia. Proiectul de decizie, aprobat.

11:17 Se prezintă proiectul despre aprobarea Programului municipal de prevenire și control HIV-SIDA și ITS pentru anii 2022-2025 și a Planului de acțiuni în domeniu pentru anul 2022. Proiectul, aprobat.

10:37 Se examinează informația privind gradul de pregătire a întreprinderii „Termoelectrica” către sezonul rece al anului 2022.

10:35 Socialiști au cerut ca să fie invitată directoarea de la SA Apă-Canal pentru a oferi un raport despre starea râului Nistru.

10:20 Ședința a început.

Urmărește live pe UNIMEDIA:


Vezi ordinea de zi aici.


Pub