joi, 18 aprilie, 2024
8.9 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeBiolab Test – pentru fructe de standarde excelente

Biolab Test – pentru fructe de standarde excelente

Recomandate

În perioada 8-9 Iulie 2022, compania Biolab Test a participat la Ziua Fructelor organizată de Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Fructe „Moldova Fruct” în parteneriat cu Proiectul USAID „Agricultura performantă în Moldova”, ce a avut loc în localitatea Racovăț, în raionul Soroca.

Evenimentul de anvergură, ajuns la cea de-a IV-a ediție, a reușit într-un concept specific, în cele 2 zile lungi de vară, să adune noutățile, tendințele și să întâlnească perfect cererea cu oferta din pomicultura moldovenească într-un spațiu de primă clasă. 

Fermierii sunt dornici de socializare și nevoia de informare este una mare, fapt care bucură, iar în agricultură întîlnirile față în față își au rolul lor decisiv.

Standul Laboratorul Biolab Test, parte a grupului FPC Bioprotect, a fost unul dintre cele mai aglomerate puncte de interes pentru vizitatorii expoziției, unde au fost prezentate elemente esențiale de tehnologie, în vederea importanței analizelor agrochimice ale solului efectuate în faza de proiectare a plantațiilor pomicole, unde ne asigurăm că aveți pretabilitatea potrivită și valori optime pentru diverse specii de sămânțoase ori sâmburoase, și ulterior, la efectuarea operațiunilor de fertlizare, unde poate fi mărită productivitatea, optimizând în același timp costurile pentru fertilizanți.

Mai repede și mai ușor ca niciodată, fermierii au acces la servicii de testare performante, calitative și potrivite fiecărei nevoi, într-un singur punct.

Soluția și rețeta viitorului: printr-o testare simplă efectuată la timpul ei, economisești timp, bani și nervi.

Apa pentru irigații și tratări fitosanitare, este o altă provocare ce trebuie ținută sub control de fermieri. Din mai multe surse de apă disponibile, faceți pur și simplu alegerea corectă conform rezultatelor testărilor.

Dacă se dorește performanță, oferim abonament anual de testări agrochimice ale solului și apei.

Produsul potrivit și căutat de către fermieri la ediția precedentă –  abonament anual de testări agrochimice este oferit și de această dată la un preț bun.

Testările vor putea fi realizate în cadrul laboratorului Bioprotect – BioLab Test, iar în pachet sunt incluse 7 testări complexe – 6 pentru mostrele de sol și una pentru apă de irigație și tratări fitosanitare.  

„Pachetul este valabil pe parcursul întregului an, iar fermierul are posibilitatea de a efectua testări la necesitate pentru a monitoriza disponibilitatea nutrienților în diferite faze de dezvoltare a culturii sau chiar la pregătirea terenului pentru semănat sau plantat. Astfel, această practică valoroasă în agricultura modernă pentru randamente maxime și producții de calitate, a devenit mai accesibilă producătorilor agricoli din țara noastră”.

Laboratorul Biolab Test SRL:  mun. Chișinău, com. Stăuceni, drum M2, km 10, nr 9 –  Clădirea FPC Bioprotect. 

Pentru mai multe detalii despre testarea solului și apei – apelați acum la 067777997 sau 022 600 700.

Biolab
Biolabhttps://biolab.md
Laboratorul Biolab Test efectuează teste agrochimice pentru sol și apă de irigație.

Citește și ›

Advertoriale