Ilan Șor și-a pus panglica neagră în piept: Comemorăm un an de când în Moldova a început dezastrul, odată cu venirea PAS la guvernare

Moldova comemorează un an de când PAS a venit la putere și a început dezastrul pentru țara noastră. De aceea, 11 iulie ar trebui declarată zi de doliu național, iar drapelul național, coborât în bernă. Declarațiile aparțin liderului Partidului „Șor”, Ilan Șor, și au fost făcute în cadrul unei intervenții pe Facebook. Potrivit lui, astăzi se împlinește un an de când Republica Moldova a intrat pe un drum al declinului și degradării.

Foto: captură video

„Astăzi, 11 iulie, drapelul Republicii Moldova ar trebui coborât în bernă, în semn de doliu național. Mi-am pus această panglică neagră la piept, pentru că astăzi comemorăm un an de când a început dezastrul pentru Republica Moldova. La alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021 s-a produs cea mai mare fraudă din istoria țării noastre - li s-a furat oamenilor stabilitatea, încrederea în ziua de mâine și speranța unui viitor prosper. A fost ziua în care moldovenilor li s-au furat vremurile bune, chiar dacă ei sunt cei care au promis că le vor aduce”.

Ilan Șor a adăugat că, astăzi, la 12 luni distanță, PAS, arhitectul crizelor din țara noastră, este deja un partid în moarte clinică, iar cele mai recente sondaje arată că Maia Sandu și PAS și-au pierdut ireversibil mai bine de jumătate din electoratul care i-a adus la putere.

„Nu a mai rămas mult până când acest partid își va da obștescul sfârșit. Noi însă începem să-i cântăm prohodul anticipat. PAS, într-un singur an, a reușit „performanța” să provoace cele mai mari crize din istoria țării. Vă amintesc doar câteva recorduri negative: cel mai mare nivel al inflației din istorie, cel mai mare preț al carburanților, cele mai mari prețuri la gaze, energie electrică, produse alimentare. Și șirul exemplelor poate continua mult și bine. PAS a venit la putere având un singur scop - să distrugă această țară. Ne bagă pe gât desfrâul, decadența și paradele lor cu homosexuali și lesbiene. În loc să susțină valorile familiei, ne îndeamnă să sterilizăm bărbații și femeile. Purtând pe fețe măștile corectitudinii și transparenței, au utilizat toate metodele lor criminale pentru a discredita conceptul de alegeri libere și corecte în țara noastră. Iar eliminarea Marinei Tauber din cursa electorală de la Bălți este un exemplu grăitor în acest sens.

Ilan Șor a mai spus că PAS are astăzi toată puterea în mâini și nu mai are nicio scuză pentru toate crizele pe care le-a provocat.

„Nu mai pot minți și nu-i crede nimeni când spun că altcineva e de vină pentru vremurile grele pe care ni le-au adus. Ei sunt de vină și nimeni altcineva. Nu e de vină nici războiul, nici contextul internațional, nici opoziția. Singurii responsabili pentru ceea ce se întâmplă azi este doar PAS și Maia Sandu. PAS s-a folosit de încrederea voastră și v-a abandonat. Ei vă consideră o mașinărie de vot, iar voi nu meritați asta. Voi meritați respect. În următoarea perioadă, vom demonta zilnic, pas cu pas, toate minciunile acestei guvernări și vă vom arăta toate eșecurile acestor incompetenți. Fiecare greșeală a lor ne-a adus înapoi în trecut și le-a făcut viața grea oamenilor. PAS cu PAS ne-au dus de nas. Și vor plăti pentru asta. Nu va dura mult și PAS va ajunge la groapa de gunoi a istoriei. Acolo unde îi este, de fapt, locul”, a conchis Ilan Șor.



Pub