(video) Grosu răspunde criticilor opoziției: Nu au tărie de caracter să recunoască că alături de noi este un război. Să lase ipocrizia

„Avem o opoziție care nu are tăria de caracter să recunoască, în special opoziția parlamentară, că alături de noi este un război, că mor oameni, distruse destine și că această criză mondială și la gaz și lanțul logistic se datorează anume acestui lucru, inclusiv a prețurilor”. Declarație aparține președintelui Parlamentului, Igor Grosu, întrebat cum răspunde acuzațiilor opoziției precum că PAS este cea mai slabă guvernarea pe care a avut-o Moldova. „Ce aștept eu de la această opoziție - să fie sinceră cu cetățenii și să spună clar - oameni buni după 24 februarie lumea a văzut 2 modele de dezvoltare, unul de război și altul european. În invit să scape de ipostaza de mancurți, ostatici a unor angajamente obscure”, a adăugat acesta.

Foto:

„Și să lase ipocrizia pentru că nu-i văd să alerge să se odihnească în altă direcție decât cea europeană, nu-i văd să-și trimită copii la studii decât în lumea europeană, de ce? acolo e stabilitate și ai libertate de a învăța, circula și de a te simți realizat ca personalitate. Decizia le aparține noi vom continua în ciuda manipulărilor”, a spus Grosu.


Fostul șef de stat, Igor Dodon, a venit cu acuzații dure la adresa PAS la un de la alegerile anticipate, iar edilul capitalei a menționat că azi se face un an de când avem „vremuri bune”.

În urma alegerilor parlamentare de la 11 iulie, trei formațiuni au ajuns în noul Legislativ - PAS, cu 63 de mandate, BECS cu 32 și Partidul Șor cu 6 fotolii de deputat.

Curtea Constituțională a decis confirmarea rezultatelor alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, precum și validarea mandatelor de deputați.


Pub