Nume
Parola
Vizualizări: 2715
INVITAȚIE: „Transformarea Digitală a Societății Civile în R. Moldova”
11 Iulie 2022 — Centrul CONTACT, în colaborare cu Suedia, invită reprezentanții organizațiilor societății civile la conferința națională „Transformarea Digitală a Societății Civile în Republica Moldova”

Scopul evenimentului este de a discutata necesitățile de digitalizare a sectorului asociativ, precum și accelerarea procesului de transformare digitală a organizațiilor societății civile din țară. La fel, evenimentul își propune să fixeze un punct de pornire a digitalizării sectorului asociativ și cererea unui mediu digital integrator cu soluții practice și inovatoare.

Evenimentul se va desfășura pe 14 iulie 2022, Digital Park, sala Innovation Hall, str. Mihai Viteazul, 15, mun. Chișinău.

Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să vă înregistrați aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSclutGOZ1UXiTc9LQpE_nFaz8Tlodq2IIG1vD5mWaMfIaeotg/viewform

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la adresa de email info.ong.contact@gmail.com sau la nr. de telefon 069137355. Persoana de contact, Valerian Tăbîrță, manager programe Centrul CONTACT.