Platforma DA a făcut rebranding: A adoptat o altă culoare politică și a ales secretarul general și vicepreședinții formațiunii. Vezi cine sunt

Platforma DA a organizat primul Consiliu Politic Național după Congresul partidului care a avut loc în luna mai, recent. Consiliul Politic Național al Platformei DA s-a reunit astăzi, 9 iulie 2022, și a luat decizii importante cu privire la componența nominală a organelor de conducere a partidului, aprobarea noului brand al Platformei DA (culoare albastră) și actualizarea programul politic al partidului. Totodată, a fost ales Secretarul general al Platformei DA - Liviu Vovc, vicepreședinții partidului: Iana Stanțieru, Lilia Tănase, Chiril Moțpan, dar și membrii Biroului Politic Național.

Foto: Pltaforma DA

De asemenea, au fost abordate subiectele ce țin de consolidarea structurilor teritoriale ale Platformei DA, eficientizarea cooperării cu aleșii locali ai Platformei DA (primari, vicepreședinți de raioane, consilieri locali și raionali). În acest sens, a fost luată decizia de revitalizare a Ligii Aleșilor Locali ai Platformei DA pentru a pregăti oferta politică și electorală pentru anul 2023.

„În urma evenimentului de astăzi, Platforma DA revine în forță în viața politică din Republica Moldova, asumându-și obiectivul, care a fost validat de Congres și anume readucerea Platformei DA în prim-planul vieții politice a Republicii Moldova și transformarea Partidului în principala alternativă politică și electorală de centru dreapta”, menționează Platforma DA.


Pub