(video) Wonderful work, dar nu e despre gaz: „Felicitările” lui Kulminski pentru Spînu „erau în cu totul alt context”
Mesajul pe care l-a publicat anterior Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, în care se arată o discuție cu Vladislav Kulminski și unde se pretindea că se vorbește despre contractul cu Gazpromul, de fapt era despre cu totul altceva, a declarat fostul vicepremier pentru Reintegrare la Puterea a Patra.
Foto: Colaj

„Noi nici nu ne-am certat. Eu apropo l-am văzut la un eveniment și a fost tare ok. Eu nici nu prea am reușit să citesc ce e acolo, soția mea mi-a spus. Eu nici cont pe Facebook nu am pentru că nu am timp, sincer. 

Era vorba despre cu totul altceva, ați văzut acolo măcar un cuvânt despre contractul cu gaz? Acolo nu se vorbește despre asta. Chiar nu atrag mare atenție la acest caz. Nu am nicio problemă”, a spus Kulminski.

Moldova ar fi putut obținut un preț mai bun pentru livrările de gaze naturale, fără a ceda ceva, susține fostul vicepremier pentru Reintegrare Vlad Kulminski. „Nu aș vrea să dau aprecieri, dar nu ar fi trebuie să fie implicat la aceste negocieri deloc”, a spus acesta.

În luna octombrie, Moldova a ajuns la un acord cu Gazprom. Astfel, contractul între Gazprom și Moldova-Gaz a fost prelungit pe o perioadă de 5 ani utilizând formula de preț propusă de partea moldovenească. Livrările de gaz conform noului contract au început din 1 noiembrie 2021.

Fostul vicepremier pentru Reintegrare, Vlad Kulminski, l-a felicitat pe Andrei Spînu după semnarea contractului la gaze cu Gazprom. Ultimul a publicat un screenshot cu discuția dintre cei doi, pe 2 noiembrie. Reacția vine după ce Kulminski a spus că Spînu nu trebuia să fie implicat în negocieri.


Pub