Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost lovit de un BMW, la Orhei: Șoferul a părăsit locul accidentului

Un bărbat în vârstă de 71 de ani a ajuns la spital, după ce a fost lovit, pe o stradă din localitatea Seliște, raionul Orhei, de un BMW a cărui șofer a părăsit locul accidentului.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit informațiilor, accidentul a avut loc ieri noaptea în jurul orelor 23:48 în apropiere de localitatea Seliște, raionul Orhei.

Oamenii legii au stabilit că un automobil de model necunoscut, a tamponat un pietonul cu vârsta de 71 de ani, care se deplasa pe marginea carosabilului, direcția spre sat. Seliște. În rezultatul tamponării, bărbatul a fost preluat și transportat la SR Orhei, pentru îngrijiri medicale.

Totodată, pietonului i-a fost prelevate probe biologice sânge, pentru stabilirea concentrației de alcool. Fiind cercetat locul accidentului rutier, a fost depistat un fragment al oglinzii retrovizoare partea dreaptă care conform caracteristicilor aparține unei unități de transport de marca BMW.

Ca urmare măsurilor întreprinse de oamenii legii, șoferul au fost găsit. Șoferul fiind testat cu ajutorul aparatului drager s-a stabilit că nu consumase alcool

În continuare polițiștii întreprind măsurile necesare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor cazului dat .


Pub