(video) Putin: Occidentul vrea să lupte cu noi până la ultimul ucrainean. Trebuie să știe că noi încă nu am început nimic serios în Ucraina

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, susține că „până în acest moment, în linii generale Rusia încă nimic serios nu a început în Ucraina” și că se merge spre faptul că Occidentul „vrea să lupte până la ultimul ucrainean” împotriva Moscovei. Declarațiile au fost făcute astăzi, în cadrul întrevederii liderului de la Kremlin cu șefii fracțiunilor de partid din Duma de Stat, unde a făcut o evaluare a situației din Ucraina și la nivel internațional.

Foto: captura ecran

„Astăzi auzim că vor să ne biruie pe câmpul de luptă. Ce poți comenta în așa caz? Lasă să încerce. Am auzit de mai multe ori că Occidentul vrea să lupte cu noi până la ultimul ucrainean. E o tragedie pentru poporul ucrainean, dar se pare ca spre asta și se merge. Dar toți trebuie să cunoască faptul că noi încă nimic serios nici nu am început. Dar, în același timp, nu excludem nici  negocierile pașnice. Dar cei care refuză să dialogheze trebuie să știe că odată cu trecerea timpului fi tot mai greu să ajungă la o înțelegere cu noi”, a declarat astăzi Vladimir Putin.



Pub